gravatar

Te-ai gandit ca Stefan Stan a fost fals cand a plans la TV? Uite ce facea in pauzele publicitare, in studioul Cancan TV

Despărţirea lui Ştefan Stan de Andreea Mantea a făcut să curgă râuri de lacrimi, din partea telespectatorilor, dar a impresionat pe toată lumea.

Invitat la CANCAN TV, Ştefan Stan a încercat să îşi păstreze multă vreme cumpătul, în timp ce explica cele întâmplate între el şi Andreea Mantea.
Deşi atunci când a povestit despre primele întâlniri cu Andreea a părut că îşi aminteşte calm zilele frumoase, Ştefan nu s-a mai putut abţine când a venit vorba de cearta care a dus la despărţire.
Chiar în direct, Ştefan a început să plângă, în timp ce încerca să explice şi să îşi dea seama cum s-a ajuns la ruptură. Alături de el, şi Ilinca Vandici a fost impresionată, iar lacrimile nu s-au mai oprit. Nici pe perioada pauzelor publicitare nu a fost mai bine. Ştefan a privit minute în şir în gol, şi-a refăcut machiajul de mai multe ori, pentru că nu putea să se abţină să nu plângă. Adi Artene i-a citit chiar câteva mesaje din partea telespectatorilor, care îl încurajau să o convingă pe Andreea să se împace.
La inceputul anului, cei doi s-au mutat impreuna si si-au asumat public povestea de amor

VIDEO AICI