gravatar

Senzational! :) Vezi cum arata Emilia, sotia celui mai controversat roman, Dan Diaconescu

Fie ca il admiri si crezi ca munca lui in televiziune si politica este pertinenta, fie ca il detesti si nu mai suporti sa citesti sau sa auzi stiri despre el, trebuie sa recunosti ca viata lui Dan Diaconescu te atrage ca un magnet.

Urat, iubit, niciodata ignorat: acesta este prezentatorul Dan Diaconescu, pe care, cu toate ca obisnuiam sa il vedem zilnic la televizor, nu il cunoastem suficient de bine in afara micului ecran. Cum este omul, cum arata familia lui Dan Diaconescu?

Ei bine, daca ai fost curioasa sa o vezi vreodata pe sotia omului de televiziune, curiozitatea ta va fi satisfacuta, in sfarsit. Emilia Batau este cea care i-a fost alaturi in ultimii aproximativ 17 ani si i-a daruit o fiica de care Dan este extrem de mandru, Dona Milena.

La bine la rau alaturi de el, partenera de viata a prezentatorului a fost surprinsa rareori la evenimente mondene, singurul moment in care s-a remarcat in fata jurnalistilor fiind cel in care Diaconescu a fost retinut de procurori si inchis pentru patru zile.
Ea a initiat campania "Free Dan Diaconescu" atat de populara in mediul virtual la vremea respectiva.