gravatar

Dezvaluiri incredibile despre Ioana Tufaru: "De cand era mai mica mirosea oribil. Mi-a spus ca are o infectie, ca sa se acopere!"

Problemele de igiena ale Ioanei Tufaru au radacini vechi. Fiica Andei Calugareanu a fost certata cu apa si sapunul inca din anii adolescentei, motiv pentru care multi prieteni s-au indepartat de ea, insa nici macar asta nu i-a schimbat atitudinea.

Dincolo de fapul ca nu prea i-a placut niciodata sa munceasca, Ioana Tufaru a demonstrat cu varf si indesat ca are grave deficiente la capitolul igiena.
Reporterii CANCAN.ro au aflat ca problemele ei nu reprezinta vreo noutate, ci isi au originile inca din adolescenta, iar cel care a dat-o de gol este unul dintre putinii ei prieteni, Adrian Pescariu. Dezamagit ca Ioana nu a facut nici un efort pentru a se cizela, desi este o persoana foarte inteligenta, dupa cum el sustine, a facut lumina in acest caz care a socat in ultima saptamana:
Adrian Pescariu este unul dintre cei mai vechi prieteni ai Ioanei Tufaru, insa acum este dezamagit de ea
"Nu pot sa cred in ce hal a ajuns Ioana sa se umileasca pentru niste bani. A renuntat si la serviciul ala pe care il avea. Nu pot sa cred ca nu se spala nici macar atunci cand stie ca se duce la televizor si nu inteleg de ce lasa oamenii sa o umileasca in halul asta. O face pentru bani, dar cum sa te umilesti asa pentru bani?
Ea are probleme cu igiena de multa vreme. Si cand lucram noi la teatru, acum 13-14 ani, ea mirosea foarte tare a hoit, a peste stricat. Imi spunea ca are o infectie si ca de-aia miroase asa. Dar eu ma gandesc ca si infectia a facut-o tot din cauza ca nu se spala. Cand mergeam la teatru, actritele le certau pe cabiniere ca o lasau in incapare. Dupa ce iesea ea de acolo, deschideau geamurile si dadeau cu parfum ca sa nu mai fie miros", a povestit Pescariu, pentru CANCAN.ro.