gravatar

Un apropiat de-al lui Stefan Stan ne-a povestit despre noua cucerire a Andreei Mantea | EXCLUSIV

Ştefan Stan (36 de ani) şi Andreea Mantea (26 de ani) au decis, în urmă cu trei săptămâni, după îndelungi tatonări din partea lui, să formeze un cuplu. Cum Andreea a declarat adesea că se teme de un nou eşec sentimental, reporterii ziarului Libertatea vin cu veşti bune, după discuţia cu un prieten de-al solistului.
Sunt tineri, arătoşi, dar şi faimoşi, însă Ştefan şi Andreea trebuie să treacă şi proba timpului, ca povestea lor de dragoste, care a debutat înainte de Crăciun, să se transforme într-o căsnicie. Amândoi au suferit din dragoste (el a fost căsătorit în SUA, iar ea tocmai a ieşit dintr-o relaţie cu un anume Robert, care o înşela la greu), aşa că şi-au dorit cu ardoare un partener de viaţă serios: “Mă tem să nu fiu din nou dezamăgită, căci toţi iubiţii m-au înşelat”, a declarat Andreea, săptămâna trecută. Reporterii ziarului Libertatea au aflat mai multe despre Ştefan de la un amic de-al lui, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

E fericit că şi ea lucrează în showbiz !!


“Ştefan e bărbatul unei singure femei. Este şi şmecher, de fel, dar când iubeşte este galant! Andreei îi e teamă să nu-l piardă şi pe el, dar ăsta e un semn bun, înseamnă că-l iubeşte. Încă nu locuiesc împreună, iar el a sărutat- o abia după ce ea a acceptat să-i devină iubită. Nu mi-am văzut prietenul niciodată atât de fericit”, ne-a mai dezvăluit acesta.
Tot de la acest amic de-al lui Ştefan Stan am mai aflat că solistul e fericit că iubita lui lucreză în showbiz, pentru că alte femei nu înţeleg de ce ajunge târziu acasă, de la concerte: “Îi pare bine că Andreea e din breasla lui, căci are maturitatea de a nu-i face scene de gelozie când îl vede în poze cu admiratoarele şi nici dacă nu au program liber în acelaşi timp!”. l