gravatar

Soc, disparita anului! Dupa Elodia, urmeaza Sanziana Buruiana, care e de negasit de doua saptamani

Prietenii Sanzienei sunt disperati si, ingrijorati ca nu mai stiu absolut nimic de ea, au dat-o disparuta. De doua saptamani, blonda este de negasit, are telefoanele inchise si nimeni nu are habar une ar putea sa o gaseasca.

Sanziana s-a impacat cu fostul ei iubit, Catalin Ratoi, chiar inainte de Revelion, iar de atunci blonda si-a uitat prietenele definitiv. Si-a inchis telefoanele, nu a dat nici un semn de viata, iar amicele ei au inceput sa isi puna semne de inrtebare. Prietenii apropiati nu inteleg ce s-a intamplat cu bomba sexy, cu atat mai mult cu cat nu stiu motivul disparitiei-soc.
Prietenele Sanzienei au incercat pe toate caile sa o gaseasca, pur si simplu a disparut

O prietena apropiata este foarte ingrijorata si spera din adancul sufletului ca Sanzi sa nu fi patit ceva. "O sun in disperare de cateva zile si Sanziana este de negasit, si-a schimbat si numerele de telefon si nimeni nu mai stie absolut nimic de ea. Nu inteleg de ce ne face asa ceva? Am ajuns la capatul puterilor, ultima mea speranta este sa fie cu Ratoi, asta bineinteles daca nu a ingropat-o undeva pe la munte, acolo unde au fost de Revelion.
Sanziana este data disparuta, de doua saptamani nimeni nu a mai vazut-o, cu siguranta doar Ratoi se bucura de frumoasa blonda

Ii voi respecta dorinta ei de retragere, insa ar putea sa tina legatura cu prietenele ei apropiate", a declarat in exclusivitate pentru CANCAN.ro, una dintre cele mai bune prietene ale blondei.