gravatar

Si-a INSELAT iubitul cu 20 de BARBATI, iar acum arata APROAPE TOT! Vezi cine e vedeta care a pozat SEXY intr-o piscina transparenta!

Vocea ei a devenit la fel de cunoscută precum a Rihannei în ultimul an, însă și scandalurile în care a fost implicată au propulsat-o pe scena showbizului internațional.

Numele Ritei Ora, cântăreața născută la Kosovo, dar crescută în Londra, și una dintre cele mai bune voci ale momentului, este pe buzele tuturor nu doar datorită talentului, dar și a scandalurilor în care a fost implicată. Ba că o imită pe Rihanna, ba că este prea vulgară, ba că și-a înșelat iubitul, un nume cunoscut al showbizului american, Rob Kardashian, cu 20 de bărbați...

Rita Ora face ce face și nu contenește în a-și surprinde publicul: vedeta a postat pe un site de socializare câteva fotografii din vacanță, în care apare ea în costum de baie, în piscină. Fanii i-au remarcat imediat formele voluptoase care se pot vedea prin peretele de sticlă al piscinei. Și pentru a-i lăsa de tot cu gura căscată, interpreta melodiei ”Hot right now” a publicat și o poză în care este alături de rapperul Snoop Dog, același cu care a fost surprinsă sărutndu-se pasional săptămâna trecută.
sursa: Libertatea