gravatar

Selena Gomez s-a impacat din nou cu Justin Bieber. Gestul care a tradat reconcilierea celor doi

Jelena, cum este denumit cuplul de catre fani, face concurenta serioasa serialului "Tanar si nelinistit". Asta deoarece impacarile si despartirile lor sunt de-a dreptul telenovelistice si par fara sfarsit.

Se pare ca idolii adolescentilor au mai dat o sansa relatiei lor zbuciumate. Si asta deoarece Selena a fost surprinsa de paparazzi sambata, la sosirea pe aeroportul LAX, purtand inelul cu litera "J", pe care l-a primit cadou de la celebrul ei iubit.

Conform site-ului Celebs Gather, "in trecut, cand s-a zvonit ca s-au despartit, inelul a fost absent. Poate s-au impacat deja sau poate nu s-au despartit deloc.".

Prezenta inelului pe mana cantaretei este, intr-adevar, un semn ca, fie Selena este inca indragostita de Justin sau ca s-a impacat deja cu el. Ambele teorii sunt plauzibile, avand in vedere trecutul amoros zbuciumat al celor doi adolescenti.

In majoritatea imaginilor in care a fost surprinsa in ultima vreme, Selena isi ascunde fata de bliturile paparazzilor aratandu-si, in acelasi timp, accidental sau nu, faimosul inel. Poate e un mesaj pe care il trimite lui Justin, prin care vrea sa-l anunte ca nu e gata sa renunte inca la dragostea lor?

Spune si tu: ce parere ai despre faptul ca Selena poarta din nou inelul de la Justin? Crezi ca s-au impacat cei doi sau nu?