gravatar

SCANDALOS. Ce au VAZUT milioane de oameni pe ecranul din spatele acestei prezentatoare: "Am crezut ca am halucinatii". VIDEO

O televiziune de stiri importanta a difuzat involuntar pe un ecran aflat in spatele prezentatoarei un film pentru adulti, timp de zece minute.

Prezentatoarea de la TV4, principalul canal de stiri din Suedia, se afla in timpul unei dezbateri despre climatul politic din Siria, cand telespectarii au fost socati sa vada ca unul din monitoarele din fundal a fost comutat pe un canal de filme pentru adulti.

Imaginile scandaloase s-au derulat timp de zece minute inainte ca managementul postului tv sa fie alertat si sa schimbe postul.

Un telespectator a declarat pentru ziarul suedez Aftonbladet: “La inceput am crezut ca mi se pare, dar in scurt timp m-am lamurit cand mi-am dat seama cum se miscau persoanele din acele imagini. Se vedea clar ce se intampla acolo. Ma intreb cum de cei de la televiziune nu si-au dat seama mai devreme”.

TV4 este detinut de o companie care are mai multe canale de filme care difuzeaza productii pentru adulti in timpul noptii.

“Probabil a fost vorba de o eroare tehnica. Va garantez ca nimeni nu se uita la filme porno”, a declarat Andreas Haglind, editorul sef al TV4.