gravatar

Sanziana a luat-o pe urmele Crudutei. S-a impacat cu Ratoi si s-a izolat complet de lume, din cauza geloziei lui!

Ce face dragostea din om! Daniela Crudu si Sanziana Buruiana si-au calcat orgoliul in picioare manate de sentimentele de iubire fata de doi barbati iesit din comun de gelosi, care le-au impus o serie de reguli ce ridica multe semne de intrebare.

Cazul Crudutei care a acceptat o serie de compromisuri extrem de evidente gratie dragostei pe care i-o poarta fotbalistului Mihai Costea a starnit valva in lumea mondena, insa cazul ei nu este unul singular.
Daniela Crudu are mult de patimit de pe urma geloziei lui Mihai Costea
Sanziana si ratoi s-au impacat cu doar cateva zile inainte de Revelion si, de atunci, blonda s-a izolat de lume.

Sanziana Buruiana pare sa-i fi copiat modelul si, de dragul iubitului ei, Catalin Ratoi, cu care s-a impacat de Revelion, si-a schimbat radical stilul de viata. Dincolo de faptul ca a renuntat la "activitatile" de pitipoanca, lucru care ar putea fi unul benefic si laudabil, blonda si-a schimbat radical atitudinea si fata de prietenele sale. Astfel, pentru a evita crizele de gelozie, Sanzi a acceptat sa renunte la iesirile ca intre fete si sa mearga in oras insotita doar de Ratoi si atat. Mai mult, amicele ei se plang inclusiv de faptul ca blonda nici macar nu mai raspunde la telefon.