gravatar

"M-am simţit VIOLATĂ"! Un bărbat milionar i-a făcut asta unei femei în metrou!

Un milionar din Marea Britanie, fost patron al site-ului de streaming Last.fm, a pledat vinovat pentru hărţuire sexuală, după ce a atacat mai multe femei în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra, din vară, scrie Daily Mail.

Stefan Glaenzer (51 de ani), originar din Germania, însă stabilit în Marea Britanie, a fumat canabis, după care a călătorit cu metroul şi a început să se holbeze la femei şi să mimeze acte sexuale cu acestea.

Una dintre victimele bărbatului, o americancă între 20 şi 30 de ani, a declarat că a călătorit la Londra special pentru JO 2012, şi că nu va reveni niciodată în capitala Marii Britanii. Ea le-a povestit judecătorilor că s-a simţit „violată” de Glaenzer, după ce acesta s-a aşezat în spatele ei şi a început să-şi mişte bazinul, simulând un act sexual.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi spune că „a simţit nevoia să facă asta” încă de când soţia sa a născut al treilea copil, cu câteva luni înainte de incident. Avocaţii milionarului afirmă că, înainte de întâmplarea de pe 8 august, acesta a dus o „viaţă exemplară”, iar comportamentul lui din metrou este urmarea unei „decizii prosteşti”, aceea de a fuma canabis.

Glaenzer a primit o pedeapsă cu suspendare, fiind nevoit să plătească 1.230 euro drept compensaţii victimei şi 104 euro cheltuieli de judecată. În plus, el a plătit în august şi o amendă de 326 de euro pentru posesie de canabis.

Glaenzer a fost DJ, a fondat site-ul de licitaţii ricardo.de, apoi a preluat last.fm, de la care şi-a vândut acţiunile în 2007, pentru 27 milioane de euro. În prezent, Galenzer deţine site-ul de sănătate şi înfrumuseţare wahanda.com.

sursa: Gandul