gravatar

Look-ul zilei: Anda Adam, intr-o rochie exagerat de sexy in Los Angeles. Ce detaliu nu a trecut neobservat de fanii carcotasi

Anda Adam face parada de tinute sexy in Los Angeles. Dupa ce ieri a mers pe celebrul Hollywood Boulevard, Anda si-a pus una dintre cele mai sexy rochii in garderoba, in speranta ca nu va trece neremarcata de paparazzii americani.

Anda Adam a iesit la plimbare intr-o eleganta rochie neagra, cu spatele gol. Sutele de ore de fitness intens si-au lasat amprenta pe trupul Andei, aceasta afisand un spate destul de musculos pentru o femeie.

Musculatura Andei nu a trecut neobservata de fanii de pe Facebook: "Mamaaaaa! Ce muschi ai, Anda! Sa il fereasca Dumnezeu pe ala care te supara!", i-a scris un fan!

"Dupa ce ca esti frumoasa mai ai si fibra...Bravo tie!", i-a mai scris un fan.

"Ce muschi ai la picioare :))", a comentat un alt fan carcotas.

"Fata asta are sute de ore de repetitii, mult sport...este corpolenta si arata bine. Bine ca nu este anorexica...la ce tocuri are este normal sa aiba gambe", i-a luat apararea o admiratoare.

Si cum in Los Angeles nu te poti incalta cu orice, Anda si-a asortat rochia superba cu o pereche de pantofi Louboutin. Cantareata si-a completat tinuta cu un plin negru cu pietre stralucitoare.