gravatar

Gest dezinhibat la 48 de ani. Courtney Cox isi va dezgoli sanii la TV ca sa distraga atentia de la o alta parte a corpului, de care se rusineaza

Invitata rceent la emisiunea lui Jay Leno, actrita principala din serialul "Cougar Town" a facut o afirmatie care le-a socat pe doamne, dar i-a incantat pe domni.

Potrivit lui Courtney, in urmatorul sezon al serialului atat de indragit in SUA, telespectatorii ii vor putea admira mai mult sanii, intrucat inca este multumita de aceasta parte a corpului ei.

"Ca sa mentina flacara pasiunii aprinse, Jules (n.r. personajul lui Courtney) o sa inventeze o zi in care ea si noul ei sot trebuie sa stea mereu dezbracati. Ei bine, am apelat la acest truc fiindca incep sa imbatranesc, imi apar riduri si fata mea nu mai arata ca odinioara. Bustul se tine bine inca, deci pot sa distrag atentia de la chip daca imi arat sanii", a glumit ea in cadrul emisiunii.

Cu o sileuta de invidiat, care nu ii tradeaza in niciun caz varsta, Corutney a vorbit despre cel mai recent sezon al serialului Cougar Town si ce noutati va aduce el.

"Nu va exista scena in care nu-mi veti vedea decolteul. Cred ca daca o tin asa, pana la finalul serialului voi putea aparea complet dezbracata ca sa va delectati", a mai glumit ea.

sursa perfecte.ro