gravatar

FATA BARBIE, asa cum nu ai mai VAZUT-O: vrea sa demonstreze ca e REALA cu poze TOPLESS si în BIKINI

Valeria Lukyanova duce o luptă continuă pentru a le demonstra celor care o consideră falsă că este reală şi că nu îşi datorează întreaga frumuseţe operaţiilor estetice. Astfel, fata Barbie s-a lăsat fotografiată atât topless, cât şi în bikini, totul pentru a arăta că nu Photoshop-ul nu este singurul său atu.

Fata Barbie din Ucraina a fost crezută mult timp o invenţie a unui artist pasionat de animaţie, care se folosea de Photoshop -dar şi de fotografii reale ale unei fete normale- pentru a crea iluzia fetei perfecte. După pictorialul şi interviul acordate revistei americane V, întreaga lume s-a convins de existenţa sa.

Ea însăşi recunoaşte că e amuzată de faptul că atât de multe fete au început să o imite, transformându-se în fete Barbie."Am observat că toate fetele frumoase, cu trăsături delicate şi care sunt foarte zvelte arată ca o păpuşă. Nu pot să neg că nu înţeleg percepţia oamenilor despre mine. Dar sunt amuzată. Nu iau nimic în serios", se destăinuia Valeria Lukyanova, în urmă cu ceva timp.