gravatar

EXCLUSIV Cum l-a pedepsit Nicoleta Luciu pe soţul care a înşelat-o

Nicoleta Luciu a reuşit să treacă peste ceea ce părea să fie, în urmă cu numai câteva luni, încercarea vieţii ei. Nu a făcut acest lucru singură, iar Zsolt Csergo a avut mult de pătimit pentru episodul de infidelitate.

La începutul lunii octombrie, anul trecut, fotoreporterii revistei Ciao! l-au surprins pe soţul Nicoletei Luciu, omul de afaceri Zsolt Csergo, în timp ce se certa cu amanta, pe un iaht, în Croaţia. A fost un moment de cumpănă în viaţa actriţei pe care o vom revedea în "Inima de tigan" din 23 ianuarie, la Acasă TV.

Nicoleta a povestit, în exclusivitate pentru Click!, cine a ajutat-o în toată acea perioadă dificilă. Iar pentru soţul infidel a avut o singură reacţie: i-a întors spatele.

"Eram imună în acel moment, aşa că nu m-a afectat foarte tare şi copiii m-au ajutat enorm. Cred că atunci când eşti rănit, ignoranţa pe care o arăţi celui de lângă tine doare cel mai tare", ne-a spus vedeta.

"M-am retras în muncă şi în creşterea copiilor, mi-am umplut timpul cu lucruri care îmi făceau plăcere precum proiectele Dansez pentru tine şi Vocea României", a adăugat Nicoleta.