gravatar

El apare zilnic la televizor, dar de ea nu ai stiut niciodata nimic. Cum arata Diana, sotia lui Razvan

E tanar, simpatic si se bucura de un grup semnificativ de admiratoare, care uita de multe ori ca Razvan Simion nu doar ca este casatorit, ci si are doi copii frumosi.

Dani Otil si Razvan Simion prezinta o emisiune matinala, vietile lor starnind adesea interesul jurnalistilor si a ziarelor de scandal.

Daca idila lui Otil cu Mihaela Radulescu a fost intens disecata inca de la inceputul relatiei, casnicia lui Razvan nu a fost la fel de mediatizata, semn ca prezentatorul tine la viata lui personala si evita sa atraga atentia asupra sotiei si copiilor lui.

Chiar si asa insa, el ar putea sa se laude cu cea care ii este partenera de viata intrucat aceasta este o doamna frumoasa si discreta.
Despre cum el vede ea pe Razvan si cum este el cu adevarat, in spatele micilor ecrane, Diana a spus ca: "Eu consider ca am doi copii, unul mai mare si unul mic. Mereu sunt intre ei ca se cearta pe Lego. Dar l-am implicat de la inceput in toata afacerea asta cu copilul, de cand faceam testele de ovulatie. Razvan stia mai multe decat doctorul meu. El a spalat-o primul pe Ianca, faceam cu schimbul la biberoane… Acum el o aduce de la gradi, o culca la pranz. Eu ajung acasa la sase. El, la doua. Suntem o familie frumoasa. Ne pregatim acum pentru bebe doi. Suntem in faza de analize".

Interviul a fost realizat inainte ca Razvan si Diana sa devina parinti pentru a doua oara. Intre timp, planurile s-au concretizat si au urat bun venit in familie unui nou membru, un baietel simpatic pe nume Tudor Stefan, denumire pe care a ales-o Ianca, surioara lui mai mare.

sursa: perfecte.ro