gravatar

Catrinel Menghia se poate lauda cu un posterior ideal. Iata cum vine o pereche de jeans pe un corp perfect

Frumusetea ei este apeciata in intreaga Europa, motiv pentru care nu duce niciodata lipsa de contracte avantajoase. Mai nou, Catrinel Menghia apare in campania de primavara/vara 2013 a brandului True Religion, exppunandu-si formele perfecte in diferite modele de jeansi.


Catrinel Menghia se poate lauda cu un posterior ideal. Iata cum vine o pereche de jeans pe un corp perfect pe www.perfecte.ro Alaturi de Madalina Ghenea, Catrinel Menghia este una dintre cele mai cunoscute romance in afara granitelor. Vedeta demonstreaza inca odata, daca mai era nevoie, ca are o silueta fara cusur, in noua campanie True Religion. Imbracata in diverse modele de jeansi, scurti, skinny sau clasici, Catrinel isi pune in valoare picioarele perfecte si posteriorul de invidiat.
De frumusetea si talentul lui Catrinel s-a aflat pana si la Hollywood, intrucat vedeta va aparea in curand intr-unul din episoadele serialului de succes CSI: Crime Scene Investigation.

Supermodelul va interpreta rolul unei italience focoase, aflata pe punctul de a se marita cu unul dintre cei mai cunoscuti criminalisti. In film, Catrinel Menghia este Elisabeta, o italianca seducatoare care isi gaseste in sfarsit marea dragoste in persoana lui David.

Barbatul, un tehnician care lucreaza intr-un laborator de criminalistica, interpretat de Wallace Langhman, o intalneste pe bruneta intr-o vacanta in Toscana. Se indragosteste pe loc de ea si o cere de nevasta. Se pare ca Menghia a ajuns deja la Universal Studios Hollywood .

Vestea a fost postata acum doua zile pe contul ei de Facebook. "Sunt foarte fericita sa fac parte din distributia CSI: Las Vegas", a declarat romanca.
Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a fost descoperită la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime. De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani, scrie MEDIAFAX.

Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre. Catrinel Menghia a mai apărut în calendarul Sports Illustrated 2007 şi în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar şi pe coperta ediţiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009. Menghia, care a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani, a pozat pentru numeroase reviste printre care FHM şi Maxim.