gravatar

Bianca Dragusanu a facut senzatie pe o plaja in Dubai! Pictorial fierbinte pentru barbatul care o plimba numai la “business class”

Bianca Dragusanu a petrecut patru zile de vis intr-un lux orbitor la Dubai. Roscata s-a urcat in avion la invitatia barbatului care i-a luat locul lui Cristea in inima ei si, pe care, aceasta l-a trecut la secret!

Potrivit apropiatilor ei, dupa despartirea de Adrian Cristea, survenita la scurt timp dupa Craciun, Bianca Dragusanu si-a refacut viata amoroasa in bratele unui barbat misterios, care o rasfata cu orice ocazie. Roscata nu a suflat o vorba despre el nici macar prietenelor insa, acestea si-au dat seama inca de acum doua luni ca Bianca se comporta ciudat si are toate semnalmentele unei femei indragostite.
Roscata a pozat sexy pentru noul si misteriosul iubit!

La randul ei, Bianca a facut senzatie pe plajele din Dubai! Intr-una dintre zile, roscata a pozat incitant pentru misteriosul ei iubit. Imbracata intr-un costum de baie minuscule, Bianca si-a scos atuurile fizice la inaintare si a abordat o atitudine extrem de sexy in fata aparatului de fotografiat, lasandu-si muta… audienta.

sursa aici