gravatar

Andra, nemachiata si necoafata in vacanta. Iti place cum arata?

Cantareata a impartasit cu fanii ei o imagine din vacanta in Dubai pe care si-a luat-o la inceputul acestui an. Fara machiaj si cu parul lasat lejer pe umeri, Andra reuseste totusi sa arate foarte fresh.

Dupa un an plin, in care a reusit sa impace cu succes viata de familie si numeroasele proiecte profesionale, Andra si-a luat o binemeritata vacanta in Dubai.

De acolo, a postat pe contul ei oficial de Facebook si imaginea de mai jos. Imbracata intr-o camasa simpla, verde, nemachiata si necoafata, Andra zambeste larg si pare foarte odihnita si fericita.
In 12 ore, fotografia a primit peste 7.000 de like-uri. Chiar daca au existat fani care au spus ca nu sunt obisnuiti cu look-ul natural al cantaretei, majoritatea comentatorilor au avut numai cuvinte bune de spus la adresa Andrei.

Una dintre cele mai infocate admiratoare a luat pozitie la adresa celor care comentau ca au vazut-o pe Andra si in ipostaze mai flatante:

"Doamne, ce aveti cu ea!!! E in vacanta dupa cum a zis si ea macar atunci sa nu se machieze! In loc sa o apreciati pentru ca pune poze nemachiata voi o jigniti asa. Pentru mine e frumoasa oricum, machiata,nemachiata, tot Andra ramane, cea cu un suflet enorm si o voce de aur. Te iubesc printeeessaaa!!!!", a scris o fana infocata, comentariu care a primit 19 like-uri.

Spune si tu: ce parere ai despre look-ul Andrei? Iti place cum arata fara machiaj si cu parul necoafat?