gravatar

Anda Adam arunca bomba: "Am auzit ca Bianca e gravida cu Victor! Daca e asa, le cant la botez"

Anda Adam a vorbit pentru prima data dupa ce s-a despartit de Victor Slav, la doar o zi dupa ce CANCAN TV a detonat bomba inceputului de an si a aratat filmari in exclusivitate cu Bianca si Slav in ipostaze intime.

Anda marturiseste ca a fost surprinsa ca Victor a trecut atat de repede peste despartire si s-a cuplat cu Bianca, asta neinsemnand ca o deranjeaza acest lucru si le doreste sa fie fericiti impreuna.
Cantareata spune ca este dispusa, in cazul in care vor avea un copil, sa le cante la botez fara sa ii taxeze.

Dupa despartirea de Slav, Anda a incercat sa dedice mai mult timp carierei sale si spune ca din cauza ca este foarte ocupata a aflat foarte tarziu despre relatia dintre Bianca si Victor.

Despre viata ei personala, Anda a fost rezervata si nu a spus decat ca are "o inima de dat", asa cum spune si cea mai noua melodie a ei.

"Daca Victor a ales sa fie cu Bianca si este fericit, eu ma bucur pentru el. Nu am foarte mult timp liber la dispozitie si nu stiam despre relatia dintre el si Bianca. Eu inca am o inima de dat. Le doresc sa fie fericiti si daca fac un copil sa ma cheme la botez sa le cant.", a spus Anda Adam, in exclusivitate pentru CANCAN.RO.