gravatar

A venit randul ei sa se simta umilita. Ce i-a facut Robert Pattinson lui Kristen Stewart inainte de Craciun

Relatia lor este plina de suisuri si coborasuri si, din pacate pentru ei, faptul ca sunt persoane publice nu ii ajuta sa isi "spele lucrurile murdare numai in familie".

Cu toate ca au reusit sa treaca peste scandalul infidelitatii lui Kristen, cei doi tineri actori se lovesc adesea de tot felul de probleme cauze de tensiunea care inca exista intre ei inca de la publicarea pozelor compromitatoare. Desi fac eforturi imense sa redevina cuplul inchegat de altadata, se pare ca pana si cel mai mic gest poate cauza o cearta, drept dovada ultimul conflict aparut intre cei doi.

Potrivit CDL, Kristen si Robert planuisera de cateva luni bune sa petreaca sarbatorile de iarna in Londra, la parintii lui si familia lui, cu care actrita nu are o relatie tocmai buna. Din dorinta de a-i apropia pe cei doi de iubita sa, tanarul ar fi insistat ca aceasta sa vina singura in Anglia. Stewart s-a intimidat in ultimul moment insa si a insistat sa vina si mama ei la Londra, lucru care l-ar fi deranjat pe Pattinson peste masura.

Potrivit CDL, Kristen a facut un scandal urias chiar inainte de plecare si a umplut paharul lui Robert, care i-a zis sa ramana mai bine la ea acasa.

"Era pregatita sa plece, avea bagajaele facute chiar, dar s-au certat foarte tare, iar el nu a vrut sa o mai ia. Ea a vrut sa faca o schimbare de ultim moment cu care Rob nu era de acord si a ramas, pana la urma, singura de Craciun", a spus o sursa din anturajul vedetei.

Daca pana acum Robert i-a acceptat doleantele lui Kristen, se pare ca de data aceasta el "joaca tare" pentru a-si impune punctul de vedere in relatie.

Tu cine crezi ca a gresit in aceasta poveste? Kristen sau Robert?

sursa perfecte.ro