gravatar

Heidi Klum a pozat topless la plaja. Cum arata top modelul intr-o imagine needitata din cea mai recenta vacanta exotica

Lovita, la fel ca alte zeci de vedete de la Hollywood, de febra Instagram-ului, Heidi Klum le-a impartasit fanilor o imagine din cea mai recenta vacanta exotica pe care o petrece alaturi de iubitul ei bodyguard si cei patru copii.

Stand intinsa pe un sezlong, in bikini, fara sutien si cu un zambet enorm pe chip, Heidi a publicat poza pe contul de Instagram insotind-o de un scurt comentariu: "Ritm de insula". Vedeta sa refera, probabil, ca spre deosebire de viteza evenimentelor dintr-un oras mare si inlantuirea de activitati pe care o desfasoara in viata de zi cu zi, in vacanta exotica totul se desfasoara intr-un ritm mai incet si mai relaxant. Top modelul in varsta de 39 de ani si-a luat o scurta vacanta pe care a inceput-o cu o excursie la Disneyland. Alaturi de Martin Kristen, bodyguard-ul si actualul ei iubit, si copiii Leni, Henry, Johan si Lou, ei s-au simtit bine in parcul de distractii, pentru ca mai apoi sa se retraga pe o insula a carei identitate nu au dezvaluit-o.
Pentru Heidi si copiii ei, aceasta este prima vacanta de Craciun pe care nu o petrec alaturi de Seal, tatal lor, iar vedeta a preferat sa ramana discreta in ceea ce priveste modul in care vor reusi totusi cei mici sa isi vada parintele. Cat despre implicarea actualului iubit in viata lor si cum decurg lucrurile intre ei, Heidi s-a aratat extrem de incantata intr-un interviu acordat revistei germane Bunte. "Copiii il plac foarte mult si acesta este unul dintre motivele care ma leaga atat de tare de el. Ma ajuta de patru ani si se comporta exemplar cu cei mici: are grija de ei, se joaca impreuna si ii protejeaza de orice necaz. Am incredere in el", a spus vedeta. Ce parere ai insa despre gesturile lipsite de inhibitii pe care le face Heidi de cand a divortat? Dupa tinutele exotice si poza topless, ce mai urmeaza? sursa: aici