gravatar

Complexata de sanii inestetici, Anda Adam si-a schimbat silicoanele in mare taina! Ca bonus, i-a si marit!

Fiind una dintre primele vedete autohtone care si-au marit sanii, Anda Adam nu a avut parte insa de una dintre cele mai reusite operatii. Complexata de faptul ca sanii ei erau inestetici, artista avea de mult planificata interventia.
Pentru ca ramas singura de Sarbatori, despartidu-se de curand de Victor Slav, cantareata a vrut sa-si faca un cadou de Craciun.

Se pare ca cea mai mare dorinta a artistei a fost sa-si imbunatateasca aspectul fizic, asa ca si-a schimbat silicoanele, de care era complexata. Constienta ca sanii ei s-au deformat de la orelele intense in sala de sport, Anda a decis sa se opereze in mare graba.
Totul a fost facut cu discretie maxima, intr-o clinica privata din Capitala. Singurii care au stiut despre aceasta interventie au fost prietenii apropiati si familia artistei.
Pentru a nu face mara valva, Anda si-a rugat o prietena sa o insoteasca la spital, pe intreaga perioada de recuperare si mai ales sa o duca acasa, dupa lasarea serii, pentru a evita vreo intalnire nedorita.
Din surse apropiate artistei am aflat ca Anda este foarte mandra de alegera facuta si ca, pe langa faptul ca si-a schimbat vechile proteze cu altele mult mai performate, cantareata a ales si o marime mai mare decat avea initial.


sursa: cancan