gravatar

CEL MAI SEXY COSTUM DE SĂRBĂTORI. Andreea Bălan, CU SÂNII LA VEDERE înaintea CRĂCIUNULUI

Ţinuta este una sumară, astfel că prietenii Andreei se pot bucura de priveliştea oferită de decolteul foarte generos al solistei. Sânii ei sunt acoperiţi practic doar de un sutien minuscul, iar admiratorii Andreei au început imediat să-i laude vestimentaţia foarte sexy.

"Cea mai frumoasă crăciuniţă", i-an transmis un fan. "Arăţi super", a completat un altul. "Să mi te aducă în pat Moş Gerişă", şi-a exprimat dorinţa şi un fan mai hotărât.

Andreea Bălan este o cântăreaţă pop. A devenit celebră ca membră a duetului Andre, înființat în în 1998, alături de Andreea Antonescu. După un succes nebun al trupei, cele două se depart în 2001, iar Andreea Bălan începe o carieră solo. De-a lungul timpului, Bălan a adoptat mai multe stiluri muzicale, fiind apreciată în special pentru schimbările muzicale şi de imagine, în încercarea de a se adapta noilor tendinţe. Albumul "SuperWoman" s-a distanţat vizibil de celelalte înregistrări ale acesteia, conţinând elemente de muzică samba, rock and roll şi jive.

sursa: Libertatea