gravatar

Anda Adam, decolteu periculos la un eveniment monden. Crezi ca rochia aleasa i-a pus formele in valoare sau i-a facut un dezavantaj?

Anda Adam a admirat aseara noua colectie de diamante semnata Giulia Nahmany. Cantareata a avut cea mai indrazneata tinuta din cadrul evenimentului, imbracand o rochie care practic i-a lasat un san la vedere.

Anda Adam si-a facut aparitia intr-o rochita nude din tulle, realizata de Mirela Frazer, cu un umar gol, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi Olcay Gulsen, preferatii vedetelor de la Hollywood. Cantareata a participat la lansarea colectiei de bijuterii Basic Diamonds Collection by Giulia Nahmany, precum si a primulului parfum al vedetei, GOLD Perfume Limited Christmas Edition by Giulia Nahmany.
Pietrele pretioase, incadrate in aur alb, au certificat de provenienta de la Institutul International de Gemologie de la Anvers si de la cel din Tel Aviv. Mai mult, diamantele au certificate si de la Bursa Mondiala de diamante de la Tel Aviv si din Belgia.